Stoiximan Super League

Υπεραμύνθηκε της απόφασης για Ολυμπιακό ο Πλατινί

Καμία εύνοια δεν έδειξε η UEFA στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον πρόεδρό της Μισέλ Πλατινί, ο οποίος σε συνέντευξή του τόνισε πως δεν υπήρξε μεροληψία στην απόφαση υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Για την απόφαση που κράτησε τον Ολυμπιακό στο Champions League παρά τις κατηγορίες που εμπλέκουν τον πρόεδρό του σε σκάνδαλα, μίλησε μεταξύ άλλων ο Μισέλ Πλατινί.

Ο πρόεδρος της UEFA τόνισε πως οι προσωπικές σχέσεις και οπαδικές συμπάθειες δεν έπαιξαν κανένα ρόλο, ενώ στο θέμα αναφέρθηκε και ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

«Υπάρχουν 400 μέλη στο προσωπικό της UEFA και όλοι υποστηρίζουν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Εγώ υποστηρίζω τη Γιουβέντους και θα μπορούσατε να μου κάνετε την ίδια ερώτηση, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και τιμωρήθηκε η Γιουβέντους. Θα μπορούσαμε όλοι να κατηγορηθούμε για εύνοια υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, αλλά εμείς είμαστε πάντα διαφανείς και ειλικρινείς. Αν για παράδειγμα εμπλεκόταν η Γιουβέντους στην υπόθεση αυτή, ο κόσμος θα έλεγε πως μεροληπτώ εγώ υπέρ της», δήλωσε ο Μισέλ Πλατινί, ενώ ο Τζιάνι Ινφαντίνο τόνισε από την πλευρά του:

«Η απόφαση είχε ληφθεί με βάση τα τρέχοντα διαθέσιμα στοιχεία και έχει υποστηριχθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού. Αν υπάρχει μια οργάνωση του ποδοσφαίρου που είναι ο ηγέτης στον τομέα της καταπολέμησης των στημένων αγώνων είναι η UEFA».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x