Ελλάδα

Υπέρογκο το ημερήσιο κόστος της Εθνικής σε ξενοδοχείο

Το ημερήσιο κόστος της παραμονής της Εθνικής σε ξενοδοχείο πριν τα ματς, που οφείλεται σε deal προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ, μόνο οικονομικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Δείτε αναλυτικά.

Η κακοδιαχείριση που έκανε η ΕΠΟ τα προηγούμενα χρόνια αγγίζει φυσικά και το οικονομικό κομμάτι. Όπως για παράδειγμα, το κόστος της ημερήσιας παραμονής της Εθνικής ομάδας στο ξενοδοχείο «Σουίτες Βουλιαγμένης» πριν από τα ματς.

Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», κάθε διεθνής ποδοσφαιριστής, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Γαλανόλευκης (προπονητής, βοηθοί και γυμναστές), κοστίζουν ατομικά 374 ευρώ και συνολικά δηλαδή περίπου 15.000 ευρώ. Φυσικά, πρόκειται για υπέρογκο ποσό και για παράδειγμα συνολικά η παραμονή της ομάδας εντός των συνόρων πριν το ματς του Σαββάτου (25/03, 21:45) με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ θα φθάσει τις 60.000 ευρώ. Βεβαίως, οι διεθνείς με τις επιτυχίες τους από το 2004 έως το 2014 έφεραν έσοδα πάνω από 60 εκατ. ευρώ και γι’ αυτό η Ομοσπονδία προσέχει ιδιαιτέρως την ομάδα, αλλά σίγουρα το συγκεκριμένο deal, που έφερε προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ, μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Θα μπορούσε για παράδειγμα η ομοσπονδία να συμφωνήσει με ένα ξενοδοχείο το οποίο θα έμπαινε ως χορηγός της Εθνικής και έτσι θα γλίτωνε έξοδα διαμονής και διατροφής. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, να δεσμεύεται η ΕΠΟ λόγω της περιβόητης σύμβασης με την Travel Plan.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x