Stoiximan Super League

Υπό αμφισβήτηση ο Μοράις στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν καταφανώς ανώτερη από τον αντίπαλο μένοντας στο 1-1 με την Κέρκυρα και η γκρίνια για τον Ζοσέ Μοράις φουντώνει.

Κάθε νέος προπονητής χρειάζεται πίστωση χρόνου. Ο Ζοσέ Μοράις αναλαμβάνοντας την ΑΕΚ χωρίς (κακά τα ψέματα) σπουδαίες περγαμηνές την είχε, αλλά όσο περνά ο καιρός και τα αποτελέσματα δεν έρχονται είναι λογικό κι επόμενο η υπομονή να εξαντλείται.

Η «Ένωση» έμεινε χθες στο 1-1 με την Κέρκυρα σε ένα ματς που έμοιαζε δικό της. Ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά στη μοναδική απειλή από τους γηπεδούχους δέχτηκε το γκολ και χάνει ξανά την όποια επαφή είχε με την κορυφή της βαθμολογίας.

Σύμφωνοι, ο ρόμβος του Πορτογάλου προπονητή φάνηκε να ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα και η εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα ματς, ωστόσο η ουσία είναι πως ο απολογισμός του Μοράις είναι κακός: σε επτά ματς στον πάγκο της «Ένωσης» μετρά μόλις δύο νίκες, αμφότερες στο ΟΑΚΑ, μία στο Κύπελλο επί της Κέρκυρας και μία επί του Πλατανιά στο πρωτάθλημα.

Η αδυναμία στην παραγωγή φάσεων και το «κλείδωμα» του ματς είναι εμφανής, με την ΑΕΚ να έχει ισοφαριστεί σε τρία ματς στα οποία προηγήθηκε και ήταν καλύτερη, με Ατρόμητο, Καρδίτσα και Κέρκυρα, στα δύο πρώτα μάλιστα ενώ είχε προηγηθεί με 2-0. Ο Πορτογάλος προπονητής χρεώνεται τη λάθος διαχείριση των αγώνων από τον πάγκο, αλλά και τη μη αντίδραση της ομάδας του όταν ένα παιχνίδι στραβώνει.

Ο κόσμος της ΑΕΚ «βράζει» και δεν αποκλείεται αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η διοίκηση της ΠΑΕ να κληθεί να πάρει αποφάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x