Stoiximan Super League

Υπό βροχή και με απουσίες

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή, που οδήγησε την ομάδα στο γυμναστήριο, ολοκλήρωσε την προετοιμασία εν όψει Ξάνθης ο Ολυμπιακός. Νέο πρόβλημα ο Φουστέρ.

Με προβλήματα και όχι μόνο λόγω… καιρού ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια για την τέταρτη αγωνιστική (20:30).

Πέρα από την καταρρακτώδη βροχή, που ανάγκασε την ομάδα να αποχωρήσει πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη και να καταφύγει στο γυμναστήριο, ο Μάρκο Σίλβα είδε τον Νταβίντ Φουστέρ να αποχωρεί με σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης ο Τσόρι Ντομίνγκες, που κάνει θεραπεία, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που συνεχίζει ατομικό, αλλά και ο ανέτοιμος Γιάννης Μανιάτης. Έξω έμεινε και ο Άλαν Πουλίδο, ενώ για πρώτη φορά μπήκε στη 19αδα ο Δημήτρης Κολοβός.

Στην αποστολή που επελέγη για το ταξίδι στην ακριτική πόλη συμπεριλήφθηκαν οι: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x