Αγγλία

Υπό διερεύνηση για στοίχημα ο γκολκίπερ που έτρωγε στον πάγκο!

Απίστευτο! Ο ευτραφής γκολκίπερ της Σάτον, που στον αγώνα με την Άρσεναλ έτρωγε στον πάγκο, ελέγχεται για «σύνδεση» της ενέργειάς του με στοιχήματα.

Η κίνηση του Γουέιν Σο να βγάλει ένα σάντουιτς και να το καταβροχθίσει στον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με την Άρσεναλ προκάλεσε πολλά γέλια, αλλά ο ευτραφής γκολκίπερ της ερασιτεχνικής Σάτον ίσως αντιμετωπίσει μπελάδες.

Κι αυτό γιατί ο ίδιος παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα πως πληροφορήθηκε ότι εταιρείες δέχονταν πονταρίσματα για το αν εκείνος θα θελήσει να… τσιμπήσει κάτι στη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Κάποιοι μου είπαν νωρίτερα πως υπάρχουν πονταρίσματα 8 προς 1 ότι δεν θα φάω. Εγώ τους είπα ότι δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα, οπότε μπορεί να τσιμπούσα κάτι, όπως και έγινε. Άλλωστε όταν έβγαλα το σάντουιτς χάναμε με 2-0 και είχαν γίνει όλες οι αλλαγές μας», δήλωσε ο Γουέιν Σο.

Οι κανονισμοί της FA αναφέρουν πως «… ένας συμμετέχων σε αγώνες δεν επιτρέπεται να ποντάρει, άμεσα ή έμμεσα, είτε να καθοδηγεί, επιτρέπει, προκαλεί ή βοηθά κάποιον να ποντάρει σε ένα αποτέλεσμα ή γεγονός ποδοσφαιρικού αγώνα».

Η κίνηση του Σο δεν εξελήφθη με χιούμορ από τη διοίκηση. Ο πρόεδρος, Μπρους Έλιοτ, είπε: «Αν τον γνωρίζατε δεν θα σας έκανε έκπληξη. Ίσως το γεγονός ότι υπήρχαν δημοσιεύματα με τα κιλά του να του πήραν τα μυαλά, αλλά θα τον προσγειώσουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x