Αγγλία

«Υπό τον έλεγχο του Μουρίνιο ο Ιμπραΐμοβιτς»

Σίγουρος για το γεγονός πως ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να διαχειριστεί ως προσωπικότητα τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, εμφανίστηκε ο Ερνάν Κρέσπο.

Μουρίνιο και Ιμπραίμοβιτς είχαν συνυπάρξει και παλιότερα στην Ίντερ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να καταφέρνει απόλυτα τότε να κρατά τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, λόγω του… ιδιαίτερου χαρακτήρα του «Ίμπρα».

Όπως σχολίασε στη «Guardian» ο πρώην συμπαίκτης του Σουηδού στους «νερατζούρι», Ερνάν Κρέσπο, το σκηνικό δεν αναμένεται να αλλάξει πλέον και στο Μάντεστερ.

«Το πιο ωραίο πράγμα με τον Μουρίνιο είναι ότι έχει την ικανότητα να δημιουργεί έναν ιδιαίτερο δεσμό με κάθε παίκτη. Ξέρει πάντα τι θα πει σε κάθε παίκτη πριν από κάθε αγώνα, κάτι που είναι άκρως εντυπωσιακό. Οπότε γνωρίζει το πώς να διαχειριστεί τον Ζλάταν

«Μια φορά, μετά από μια ήττα, ο Ζλάταν ήταν πολύ θυμωμένος. Αρκούσε μια ματιά για να διακρίνεις πόσο νευριασμένος ήταν. Ο Μουρίνιο όμως πήγε να του μιλήσει και μερικές στιγμές μετά το θέμα είχε λυθεί. Ο ‘Ίμπρα’ είχε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στο επόμενο παιχνίδι και εντυπωσιαστήκαμε τότε από την απόδοση του», ήταν τα λόγια του Αργεντινού.

Όσο για τη σχέση του με τον 34χρονο δήλωσε: «Αν μου επιτρέπεται να το θέσω έτσι, ήταν ιδιαίτερη. Γεμάτη σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Υπήρξαμε πολύ καλοί φίλοι και δεν υπήρξε ποτέ υποτίμηση του ενός για το πρόσωπο του άλλου

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x