Stoiximan Super League

Υπογράφει ο Οικονόμου, αναζητούνται φορ και χαφ

Ολοκληρώνεται και τυπικά σήμερα η μεταγραφή του Βαγγέλη Οικονόμου στον Παναθηναϊκό, που αναζητεί φορ και χαφ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη και θα γίνει και τυπικά σήμερα ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο 30χρονος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τους «πράσινους» και εντός της ημέρας θα περάσει από ιατρικά τεστ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Αυτή προβλέπει συμβόλαιο έξι μηνών με οψιόν επέκτασης για δύο χρόνια με 100.000 ευρώ ετησίως.

Ο παίκτης θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη (για το ματς με τον Πλατανιά την επόμενη Κυριακή) αποτελώντας μια πολύ καλή λύση τόσο για το κέντρο της άμυνας, όσο και για το αριστερό άκρο. Αν δεν προλάβει να κάνει σήμερα, θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και χαφ, ωστόσο δεν είναι εύκολο να βρεθεί αξιόλογη περίπτωση καθώς πολλοί παίκτες είναι διστακτικοί έχοντας ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Στα υπόψη, αλλά όχι στις πρώτες θέσεις της λίστας, είναι ο Χρήστος Αραβίδης και ο βασικός λόγος έχει να κάνει με την απραξία του από τον περασμένο Απρίλιο. Όσον αφορά στον χαφ, μετά την αποχώρηση του Σιλά και την επικείμενη πώληση του Κουρμπέλη, αποτελεί επίσης αναγκαιότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x