Stoiximan Super League

Υπογράφει ο Σισοκό, πάει για τον επόμενο ο Ολυμπιακός

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Αλί Σισοκό στον Ολυμπιακό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ετοιμάζουν για το επόμενο μεταγραφικό τους «χτύπημα».

Μέσα στην ημέρα αναμένεται ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει τον δανεισμό του Αλί Σισοκό από την Άστον Βίλα, με τους Πειραιώτες να διατηρούν οψιόν «στα πλαίσια της λογικής» για την αγορά του Γάλλου μπακ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 29χρονος άσος, αφού πρώτα δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Την κατάσταση του Σισοκό θα διαπιστώσει ο Πάουλο Μπέντο, με τον παίκτη να μην έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι εδώ και τρεις μήνες, όμως εκείνος δηλώνει έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Την ίδια στιγμή, δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν προσεγγίσει τον υποψήφιο στόχο. Αν δεν γίνει η μεταγραφή του στόπερ, τότε θα υπάρξει προσθήκη από το κέντρο και μπροστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x