Stoiximan Super League

Υπογράφει ο Ζέκα, ακολουθούν Μπεργκ-Κουτρουμπής

Οριστική η συμφωνία Παναθηναϊκού-Ζέκα για επέκταση συμβολαίου. Σειρά παίρνουν Κουτρουμπής και Μπεργκ. Προσπάθεια, αλλά δυσκολίες για Σίλντενφελντ, «παράθυρο» για μια ακόμη μεταγραφή.

Δεν το κουνά ο αρχηγός… Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ζέκα είναι οριστική και αναμένεται τη Δευτέρα να μπουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2019. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου μέσου, Κάρλος Γκονσάλβες, ήρθε στην Αθήνα και είχε επαφή με τη διοίκηση της ΠΑΕ και έδωσαν οριστικά τα χέρια για τη νέα συνεργασία που θα φέρει αύξηση των αποδοχών στον «κάπτεν».

Ο επόμενος που παίρνει σειρά είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2017 και πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να του το επεκτείνει τουλάχιστον για δύο χρόνια. Ίσως να υπάρξουν εξελίξεις στο μέτωπο αυτό μέσα στην εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα κατέθεσε στον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ συγκεκριμένη πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2018. Θα γίνουν διαπραγματεύσεις, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως ο Σουηδός φορ θα παραμείνει στην ομάδα.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, η περίπτωση Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει «ανοιχτή», αν και υπάρχουν δυσκολίες. Εφόσον, δε, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ περάσει στους ομίλους του Champions League (έχει δύσκολη κλήρωση με τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ), δεν θα έχει ανάγκη να απαλλαγεί από το «βαρύ» του Κροάτη αμυντικού. Ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει, αλλά η υπόθεση μπορεί να φτάσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Υπάρχει, δε, σύμφωνα με την «Πράσινη», «παράθυρο» για μια ακόμη μεταγραφή, για παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Τέλος, η υπόθεση παραχώρησης του Διαμαντή Χουχούμη στην Τερνάνα με τη μορφή δανεισμού φαίνεται πως «ναυάγησε», καθώς οι Ιταλοί δεν συμφώνησαν με τον Παναθηναϊκό στη ρήτρα αγοράς του νεαρού αριστερού μπακ. Έτσι ο τελευταίος επιστρέφει στις προπονήσεις μέχρι να βρει ομάδα, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x