Super League 2

Υπογράφει στον ΟΦΗ ο Ράντι

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιμπάν Ράντι στον ΟΦΗ, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και το μόνο που μένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές.

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο Ιμπάν Ράντι, καθώς μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην κρητική ομάδα. Ο 29χρονος μέσος από την Ισημερινή Γουινέα αναμένεται να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους Κρητικούς.

Ο Ράντι έχει ξαναπεράσει από τα ελληνικά γήπεδα, καθώς αγωνίστηκε στη χώρα μας τη διετία 2013-2015, με τον Φωκικό και τον Ηρακλή Ψαχνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:


«Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (8/8) ο Ιμπάν Ράντι, ο οποίος όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ, την Τρίτη (9/8) το πρωί, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει συμβόλαιο για δυο χρόνια με τον ΟΦΗ.

Ο Ράντι είναι 29 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά κυρίως στις πτέρυγες. Είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και πατάει περιοχή.

Αν όλα πάνε καλά, θα κάνει την Τρίτη (9/8) το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.

Τον Ράντι, για λογαριασμό του ΟΦΗ, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου ο Μηνάς Πίτσος, εκ μέρους του ΟΦΗ.

Ο Ράντι έχει καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, με την οποία είναι και διεθνής, αλλά διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (Ισπανικό), καθώς γεννήθηκε στα Κανάρια Νησιά.

Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1987 και έχει ύψος 1μ77. Έχει αγωνιστεί στην Ισπανική Λας Πάλμας, ενώ στην Ελλάδα, πέρασε απο τον Φωκικό και τον Ηρακλή Ψαχνών (Β' Εθνική και οι δυο ομάδες). Την τελευταία περίοδο, αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού (Α' Κύπρου) και είχε 25 παιχνίδια και ένα γκολ.
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x