Europa League

Υπόκλιση Μουρίνιο στον Ράσφορντ!

Το καπέλο στον Μάρκους Ράσφορντ έβγαλε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με θερμά λόγια για τον σκόρερ της νίκης στον ημιτελικό του Europa League με τη Θέλτα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν λέει εύκολα καλή κουβέντα. Γι’ αυτό όταν τελικά το κάνει έχει μεγαλύτερη αξία. Υπό αυτή την έννοια, ο Μάρκους Ράσφορντ μπορεί να αισθάνεται διπλά χαρούμενος απόψε.

Διότι πέρα από το γκολ που πέτυχε και έδωσε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Θέλτα, αποθεώθηκε και από τον προπονητή του.

«Ο Ράσφορντ είναι ένας 19χρονος που λατρεύει το ποδόσφαιρο. Δουλεύει, δουλεύει, δουλεύει, μένει πίσω έπειτα το τέλος των προπονήσεων κάθε μέρα για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Είναι ώριμος κι αυτό που έχει σημασία δεν είναι η ηλικία του, αλλά η ποιότητά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Όσο για τη γενικότερη παρουσία της ομάδας του, ο Πορτογάλος έδειξε δυσαρεστημένος που η Γιουνάιτεντ δεν καθάρισε από σήμερα την πρόκριση στον τελικό του Europa League, λέγοντας: «Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας, όχι όμως και με το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x