Stoiximan Super League

Υπόκλιση του Μαρινάκη στον Μπέντο!

Μέλι για τον Πάουλο Μπέντο έσταξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Πορτογάλο για την ανάδειξη των νεαρών.

Κάτι παραπάνω από υπέρμαχος του Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον τρόπο που ο Πορτογάλος προπονητής αναδεικνύει τους νεαρούς παίκτες.

Δεν δίστασε μάλιστα να τον ευχαριστήσει γι’ αυτό και να τονίσει ότι όλοι νιώθουν περήφανοι γι’ αυτή του την τακτική.


Αναλυτικά η δήλωση του Μαρινάκη

«Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την προεδρία του Ολυμπιακού, το 2010, είχα πει ότι όνειρο μας είναι να φτιάξουμε τα Τμήματα Υποδομής και μετά από κάποια χρόνια να δούμε πολλούς παίκτες στη βασική ενδεκάδα και στη 18αδα της ομάδας. Αυτό το όνειρο πλέον είναι πραγματικότητα, δεν είναι μια υπόθεση, και αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά υπήρχαν συντονισμένες προσπάθειες και σκληρή δουλειά.

Υπήρξε επίσης και ένας άνθρωπος που είναι ίσως ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού που τόλμησε ν’ αναδείξει αυτά τα παιδιά και να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα. Να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο και να πρωταγωνιστούν σ’ αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό και νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x