Stoiximan Super League

Υποκλίθηκε σε Μάντζιο-Τεννέ ο Τζαβέλλας (pic)

Τους Άκη Μάντζιο και Μπάμπη Τεννέ συνεχάρη για την άνοδο των Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας στη Σούπερ Λίγκα ο Γιώργος Τζαβέλλας, με αφορμή το πόσο κομβικοί αποδείχθηκαν στην εξέλιξη της καριέρας του.

Τους ανθρώπους που τον βοήθησαν περισσότερο από κάθε άλλον στην εξέλιξη της καριέρας του ευχαρίστησε και δημόσια ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Με αφορμή το ότι ο Άκης Μάντζιος οδήγησε σε άνοδο στη Σούπερ Λίγκα τον Απόλλωνα Σμύρνης και ότι ο Μπάμπης Τεννές πέτυχε κάτι αντίστοιχο με τη Λαμία, ο διεθνής αμυντικός τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε ό,τι καλύτερο τη νέα σεζόν στα σαλόνια.

Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram, ο πρώτος τον βοήθησε να βελτιωθεί και να κάνει την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή (από τον Πανιώνιο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης), ο δεύτερος του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα σε ηλικία 18 ετών.

Αναλυτικά το ποστάρισμα Τζαβέλλα

«Ο Μπαμπης Τεννές ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστώ στην σούπερ λιγκ στα 18 μου χρόνια στην Κέρκυρα και αυτός που με έκανε να πιστέψω σε μενα! Ο Άκης Μάντζιος στον Πανιώνιο με βοήθησε να βελτιωθώ και να κάνω μεταγραφή σ' ένα απ τα μεγαλύτερα πρωτάθλημα της Ευρώπης! Δύο πολύ καλοί προπονητές αλλά και άνθρωποι πάνω απ όλα! Τους αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό που πέτυχαν αυτή τη χρόνια! Εύχομαι καλή επιτυχία τη νέα σεζόν στην σούπερ λιγκ με την Λαμία και τον ιστορικό Απόλλωνα»!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x