Stoiximan Super League

Υπολογίζει Σολτάνι με Πανιώνιο ο Πετράκης

Στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο τέθηκε ο Καρίμ Σολτάνι.

Τον Καρίμ Σολτάνι για τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, υπολογίζει από χθες ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Αλγερινός επιθετικός είχε μείνει εκτός την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω μικροενοχλήσεων που είχε στον οπίσθιο μηριαίο, για αυτό και προληπτικά δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Περιστέρι.

Αμφίβολος είναι από την πλευρά του ο Φόνσι Ναδάλες. Ο Ισπανός μπακ αποχώρησε με πρόβλημα από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και οι γιατροί της ομάδας του συνέστησαν ξεκούραση, ενώ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις.

Η συμμετοχή του στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πανιώνιο κρίνεται αμφίβολη, με τον Μπουκουβάλα να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Ναδάλες.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα παίξει ούτε ο Νικολιάς, που θέλει ακόμη μία εβδομάδα για να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του, ενώ φυσικά δεν θα αγωνιστούν και οι… μόνιμα τραυματίες Μπέριος, Κόντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x