Αγγλία

«Υπομονή με την ομάδα, αξίζουν εύσημα στον Φαν Χάαλ»

Υπομονετικοί πρέπει να φανούν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αφού η ομάδα έχει περάσει και στο παρελθόν δύσκολες στιγμές αλλά πάντα σήκωσε κεφάλι πιο δυνατή.

Ο Σερ Άλεξ στάθηκε ιδιαιτέρως στον Μάρκους Ράσφορντ, τονίζοντας πως είναι ένας από τα καλύτερα «προϊόντα» του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικότερα:

«Πρέπει να έχεις υπομονή όταν είσαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό έχει φανεί και από τα προηγούμενα χρόνια. Τόσο από την εποχή του Μπάσμπι, όσο και από την δική μου. Σε 150 χρόνια ιστορίας δικαιούσαι να έχεις μερικές πιο ήσυχες σεζόν, όσον αφορά την επιτυχία, γιατί πάντα σε κάνουν να επιστρέψεις πιο δυνατός.

Ο Φαν Χάαλ αξίζει τα εύσημα γιατί έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, με εννέα από αυτούς να κάνουν το ντεμπούτο τους. Θεωρώ ότι το μέλλον είναι καλό. Ο Ράσφορντ είναι ένα παράδειγμα γι' αυτό που πιστεύω για την Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για έναν σύλλογο που πάντα θα βρίσκει έναν Ράσφορντ και θα του δίνει την ευκαιρία να αναδειχθεί. Δεν υπάρχει καλύτερος σύλλογος στην Αγγλία που να το κάνει αυτό.

Ο συγκεκριμένος είναι απόλαυση να τον βλέπεις και ένας από τους καλύτερους τα τελευταία χρόνια
».

Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x