Euro 2024

Υποψήφια αντίπαλος της Ελλάδας η Κροατία: Ξέρανε την Ουκρανία!

Τρομεροί Κροάτες! Με δύο γκολ του Κράμαριτς, μέσα σε οκτώ λεπτά, η παρέα των Μόντριτς-Ράκιτιτς ξέρανε την Ουκρανία (0-2) και είναι στα μπαράζ, υποψήφια αντίπαλος της Εθνικής! Πρώτη η Ισλανδία!

Τρέλα στην Ισλανδία, πανηγύρι στην Κροατία!

Οι Σκανδιναβοί έκαναν το καθήκον τους απέναντι στο Κόσοβο και επικρατώντας 2-0 στο Ρέικιαβικ, «εξαργύρωσαν» το τεράστιο «διπλό» στην Τουρκία, καθώς θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το μεγάλο ματς του 9ου ομίλου των προκριματικών της Ευρώπης, ωστόσο, έγινε -όπως αναμενόταν- στο Κίεβο, με την Κροατία να ξεραίνει το κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας (και έναν ολόκληρο λαό), νικώντας 2-0 την ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο!

Έτσι, οι Κροάτες τερμάτισαν, τελικά, στη 2η θέση και θα είναι στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας, υποψήφιοι αντίπαλοι, μάλιστα, της Εθνικής μας, καθότι «ισχυροί», σύμφωνα με το FIFA ranking!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης των Βαλκάνιων, ο Κράμαριτς, με τον επιθετικό της Χόφενχαϊμ να σκοράρει στο 62' και στο 70', δίνοντας το μεγάλο «τρίποντο» στην ομάδα του!

Με το αποτέλεσμα αυτό, δε, η δεύτερη του 6ου ομίλου, Σλοβακία, είναι σίγουρα εκτός μπαράζ, ως η χειρότερη δεύτερη των προκριματικών!

Η τελική βαθμολογία του 9ου ομίλου:

1. Ισλανδία 22 16-7
2. Κροατία 20 15-4
3. Ουκρανία 17 13-9
4. Τουρκία 15 14-13
5. Φινλανδία 9 9-13
6. Κόσοβο 1 3-24



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x