Super League 2

Υποψήφιος για Άρη ο Ντόστανιτς

Στη λίστα του Άρη με τους προπονητές προστέθηκε το όνομα του Ράτκο Ντόστανιτς. Επαφές με τους παίκτες των «κίτρινων» με τους οποίους θα συζητήσει για το μέλλον τους ξεκινάει ο Μυροφορίδης.

Άλλος ένας υποψήφιος για τον πάγκο του Άρη.

Το όνομα του πρώην τεχνικού των ΑΕΛ, Βέροιας και Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτ, προστέθηκε στη λίστα των «κίτρινων» ύστερα από τη συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παύλο Μυροφορίδη. Στα συν της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι ότι πρόκειται για προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και υπενθυμίζεται ότι έχει συνεργαστεί με τον ισχυρό άνδρα του Άρη στην ομάδα της Ημαθίας.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς έχει δουλέψει επίσης σε Ερυθρό Αστέρα, Μπέογκραντ, Λέφσκι Σόφιας, Σλάβια Σόφιας.

Παράλληλα, ο Παύλος Μυροφορίδης θα ξεκινήσει προσεχώς επαφές με παίκτες από το ρόστερ του Άρη που φαίνεται ότι δεν έχουν εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ των «κίτρινων». Έχει καταλήξει σε ποιους θέλει να συνεχίσουν στην ομάδα και σε ποιους θέλει να αποχωρήσουν, αλλά πολλά θα κριθούν και από τις συζητήσεις. Αρκετές περιπτώσεις διαφέρουν. Όπως αυτήν του Μπράνα Ίλιτς, στον οποίο αναμένεται να προταθεί να συνεχίσει με μειωμένες αποδοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x