Αγγλία

Υποψήφιος για τον πάγκο της Αγγλίας ο Έντι Χάουι

Έτοιμος να συζητήσει με την Ομοσπονδία το ενδεχόμενο να διαδεχτεί τον Ρόι Χόντσον στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας είναι ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάουι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Δυνατά» για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας παίζει ο Έντι Χάουι. Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η Daily Mail, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έχουν πολύ ψηλά στην λίστα τους τον 38χρονο τεχνικό της Μπόρνμουθ για αντικαταστάτη του Ρόι Χόντσον και μάλιστα έχουν προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες συνάντηση μαζί του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Οι άνθρωποι της αγγλικής Ομοσπονδίας αναζητούν έναν νεαρό Άγγλο προπονητή, αφού θέλουν να προσθέσουν στην Εθνική τους ομάδα στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ενδεικτικό είναι ότι τα ονόματα που έπεσαν τον τελευταίο καιρό στο τραπέζι είναι των Φρανκ Λάμπαρντ, Ρίο Φέρντιναντ, Χάρι Ρέντναπ, Γκάρι Λίνεκερ και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Έντι Χάουι με τους ανθρώπους της Εθνική ομάδας, ενώ στις σκέψεις των υπεύθυνων της αγγλικής Ομοσπονδίας βρίσκεται να συμπεριληφθεί στο τεχνικό επιτελείο και ένας έμπειρος προπονητής για να συνδυαστεί η εμπειρία με τον ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x