Ιταλία

Υποψήφιος για τον πάγκο της Ιντερ ο Λεονάρντο

O Λεονάρντο μπορεί να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία στην Ιντερ, αν ο Ιταλός αποχωρήσει.

Ο Λεονάρντο μπορεί να είναι ο νέος προπονητής της Ιντερ, αφού είναι πολύ πιθανή η φυγή του Ρομπέρτο Μαντσίνι από τον πάγκο της.

Ο Βραζιλιάνος προπόνησε την ιταλική ομάδα το 2010-2011 όταν κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας και ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2011-2013.

Με 40 μέρες να απομένουν μέχρι να αρχίσει η αγωνιστική περίοδος, ο Λεονάρντο είναι η πιο πιθανή λύση. Η κινεζική διοίκηση γνωρίζει ότι έχει τις ικανότητες να κοουτσάρει την Ιντερ για ένα χρόνο και μετά να αναλάβει μια άλλη εκτελεστική θέση στην ομάδα.

Ο Λεονάρντο επιβεβαίωσε ότι θα ήθελε να γυρίσει στην Ιντέρ τον Ιούνιο, όταν είπε στην «Gazzetta dello Sport»:« Σαν προπονητής ή τεχνικός διευθυντής, θα προσαρμοστώ. Το πλάνο που έχουν οι ιδιοκτήτες( της Ιντερ) είναι πολύ δυνατό και είμαι έτοιμος να επιστρέψω».

Ο Μαντσίνι παραδέχθηκε ότι θα φύγει από την ομάδα αν νιώθει ότι δεν τον θέλουν οι νέοι Κινέζοι ιδιοκτήτες.

Ο Ντιέγκο Σιμενόνε αποτελεί τον διακαή πόθο των Νερατζούρι, αλλά για αυτή την σεζόν η μετακίνησή του είναι αδύνατη. Το καλοκαίρι του 2017 ίσως η ιταλική ομάδα προσπαθήσει να φέρει στο Μιλάνο τον Αργεντινό από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x