Αγγλία

Υποψήφιος ο Μαντσίνι για την Αγγλία

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι άλλο ένα όνομα που προστίθεται στην λίστα για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, μετά την απογοητευτική πορεία στο Euro 2016 και την απομάκρυνση του Ρόι Χότζον.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα μπορούσε να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της εθνικής Αγγλίας. Ο Ιταλός τεχνικός έχει εργαστεί στο Νησί για τέσσερα χρόνια με την Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατέκτησε μια Premier League και ένα Κύπελλο Αγγλίας, και γνωρίζει καλά την αγγλική πραγματικότητα.

Ο Μαντσίνι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ίντερ και το μέλλον του είναι αβέβαιο, μετά την εξαγορά της ομάδας από τους Κινέζους.

Εκτός από τον Ιταλό, έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα για τον πάγκο των «τριών λιονταριών». Ο προπονητής της Σάντερλαντ, Σαμ Αλλαρντάις, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ και ο Γιούρνκερ Κλίσμαν, ενώ ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας κάτω των 21, Σάουθ Γκέιτ, δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει αυτό τον ρόλο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι πρόθυμος να μιλήσει με την αγγλική ομοσπονδία, αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη.

Ο χρόνος πιέζει και πιθανόν η εθνική Αγγλίας να έχει προσωρινό προπονητή στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ, που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x