Stoiximan Super League

«Ύποπτο το συγκεκριμένο δημοσίευμα»

Από τον Αστέρα χαρακτηρίζουν ύποπτο σημερινό δημοσίευμα που κάνει λόγο για πιθανή προσφυγή στην UEFA για τις άδειες του Πανιωνίου και της ΑΕΚ σε περίπτωση που οι Αρκάδες τερματίσουν στην 6η ή 7η θέση.

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης σημερινό (09/04) δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal». Σε αυτό γίνεται λόγος για επικείμενη προσφυγή των στην UEFA για τις άδειες του Πανιωνίου (δεν πήρε, αλλά θα κάνει έφεση) και της ΑΕΚ σε περίπτωση που οι τερματίσουν οι Αρκάδες στην 6η ή 7η θέση της Super League.

Τονίζουν ότι δεν υπάρχει αυτή η σκέψη και πως πιστεύουν στις αποφάσεις της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και πως θα κυνηγήσουν τα συμφέροντα τους μόνο αν κρίνουν ότι θίγονται. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται ύποπτο και ανυπόστατο το δημοσίευμα και πως επισημαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια να έρθει ο Αστέρας σε κόντρα με δύο συλλόγους με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις, σύμφωνα με τους Αρκάδες.

Επίσης, θεωρούν ότι υπάρχει σκοπός να χαλάσει η ηρεμία της ομάδας του Μάκη Χάβου και η προσήλωσή της στην αναμέτρηση της Κυριακής (10/04, 19:00) με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη για την 29η αγωνιστική της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x