Αγγλία

Υποστήριξε Μουρίνιο ο Λουκάκου

Ο Βέλγος επιθετικός δήλωσε ότι έχει πολύ καλή γνώμη για τον Πορτογάλο τεχνικό και τον υποστήριξε παρά την κριτική που δέχεται.

Την υποστήριξη του στον Ζοσέ Μουρίνιο για την κριτική που δέχεται έδειξε ο Ρομέλου Λουκάκου, δηλώνοντας ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει έναν πολύ καλό χαρακτήρα στους παίκτες σε σχέση με αυτόν που δείχνει δημοσίως.

«Όταν χάνεις θυμώνεις. Όταν είναι αναστατωμένος είναι ο τύπος που μπορείς να το καταλάβεις αμέσως. Αλλά αυτό θα έπρεπε να θεωρείται καλό γιατί είναι ένας προπονητής που πάντα θέλει να κερδίσει. Αν δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε αυτό, τότε μην του κάνετε ερωτήσεις, γιατί δεν πρέπει να κρύβει την προσωπικότητά του, ώστε να δείξει καλή δημόσια εικόνα. Είναι ωραίο να παίζεις για αυτόν. Βλέπω μια τελείως διαφορετική εικόνα όταν είναι ήρεμος. Κάνουμε αστεία. Μου στέλνει καλές συμβουλές ή αστεία βίντεο και γενικά τέτοια πράγματα. Είναι πραγματικά άνθρωπος για οικογένεια. Έτσι τον ξέρω εγώ», δήλωσε ο Βέλγος επιθετικός για τον προπονητή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε συνέντευξή του στην «Business Insider».

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x