Πεπεισμένοι ότι δεν θα έχουν ιδιαίτερα δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ εμφανίζονται στη Ντιναμό Κιέβου.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο βοηθός προπονητή της ουκρανικής ομάδας, στις οποίες δεν φάνηκε να υπολογίζει ιδιαίτερα την «Ένωση».

«Ήταν μια καλή κλήρωση. Φεβρουάριος, Ελλάδα και ζέστη. Δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολο για την αντίπαλό μας να παίξει με εμάς. Το γήπεδο θα είναι σε άριστη κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, ώστε να έρθουν στην Ουκρανία μόνο για να… παγώσουν», ανέφερε αρχικά ο Μαξίμ Σάτσκικ.

Συνεχίζοντας, δε, στο ίδιο αλαζονικό ύφος, που πολύ θα βόλευε την ΑΕΚ να εμφανίσει η αντίπαλός της και στο γήπεδο, κατέληξε:

«Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Είναι δικό τους πρόβλημα αν θα έχει κρύο ή όχι. Θα μπορούσαμε να έχουμε πέσει με πιο δυσάρεστο αντίπαλο, υπήρχαν πιο δυνατές ομάδες, οπότε η κλήρωση μπορεί να χαρακτηριστεί λογική. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να προετοιμαστούμε και να κάνουμε την ανάλυσή μας. Όπως λένε, τα πάντα είναι στα πόδια μας. Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Για μένα δεν έχει διαφορά το πού παίζει το πρώτο ματς».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ