Stoiximan Super League

Υποχρεωτικό rotation λόγω Κυπέλλου κάνει ο ΠΑΟΚ

Με διαφορετικό πρόσωπο θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Ξάνθη, λόγω της κρίσιμης αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Ειδική διαχείριση θα κάνει στο ρόστερ του ο Αμπέλ Φερέιρα, ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών που ακολουθούν σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη, έχοντας στο μυαλό του και τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν –τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Συνεπώς, ετοιμάζει μια εναλλακτική ενδεκάδα για το ματς κόντρα στους Ακρίτες, για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τον πρώτο ημιτελικό, όπου θα στοχεύσει στη νίκη που θα αλλάξει εντελώς το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας.

Ελαφριά αμφιβολία υπάρχει για τη συμμετοχή των Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα στο ματς με την Ξάνθη. Οι δύο παίκτες έκαναν χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων και σήμερα θα φανεί αν θα μπουν στην προπόνηση, ώστε να βρίσκονται στη διάθεση του Φερέιρα την Κυριακή.

Στις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στην 11άδα, ο Λέο Μάτος αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο, ο Λάμπρου να πάρι εη τη θέση του Λημνιού και ο Ελ Καντουρί να αγωνιστεί αντί του Μπίσεσβαρ. Επίσης, είναι πιθανό ο ο Αουγκούστο να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Μίσιτς ή του Μαουρίσιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x