Ισπανία

Βαλβέρδε: «Είναι απλά απίστευτος ο Μέσι»

Στην εκπληκτική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τη νίκη με 6-1 επί της Εϊμπάρ, αν και όπως τόνισε τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετικός και σε αυτό στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 6-1 επί της Εϊμπάρ, όπου ο Αργεντινός πέτυχε καρέ τερμάτων. Γεγονός που δεν «σόκαρε» τον Ισπανό τεχνικό, αφού για εκείνον «δεν είναι κάτι καινούργιο».

«Είναι ένας από τους πιο έξυπνους παίκτες που έχω δει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι πραγματικά απίστευτος» δήλωσε για τον 30χρονος επιθετικός ο Βαλβέρδε και συμπλήρωσε:

«Από μια φάση που φαίνεται ότι δεν θα συμβεί κάτι, μπορεί να δημιουργήσει κάτι καλό για εμάς και κακό για την αντίπαλη ομάδα».
Σύμφωνα με τον «τσινγκούρι» το καρέ που πέτυχε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πλέον δεν είναι κάτι το τρομερό, αφού όπως τόνισε το έχει κάνει τόσες πολλές φορές που πλέον είναι συνηθισμένο: «Το ότι ο Μέσι πέτυχε τέσσερα γκολ δεν είναι νέο πλέον. Το έχει κάνει ξανά και ξανά, σε πολλές βραδιές και απέναντι σε πολλές ομάδες. Απλά το επαναλαμβάνει συχνά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x