Stoiximan Super League

Ώρα αποφάσεων στην ΑΕΚ

Βαρύ κι ασήκωτο το κλίμα στην ΑΕΚ μετά και από την ήττα στην Τρίπολη. Στον «αέρα» ο Ζοσέ Μοράις, καλείται να πάρει αποφάσεις η διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο αγωνιστικός κατήφορος της ΑΕΚ συνεχίστηκε στην Τρίπολη. Η ήττα από τον Αστέρα και ακόμη περισσότερο η αποκαρδιωτική, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, εμφάνιση ήρθε να βαρύνει κι άλλο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Ο Ζοσέ Μοράις που επισήμως πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση μετά το μεσοβδόμαδο 0-0 με τον Παναιτωλικό δείχνει ανήμπορος να διορθώσει την κατάσταση. Οι επιλογές του για ένα ακόμη παιχνίδι αποδείχτηκαν λανθασμένες, τόσο στη στελέχωση της ενδεκάδας όσο και στη διαχείριση του ματς, και η ΑΕΚ με μόλις δύο νίκες σε εννιά αγώνες πρωταθλήματος επί των ημερών του Πορτογάλου κινδυνεύει να χάσει ακόμη και τα play offs αν δεν συνέλθει εγκαίρως.

Μέχρι αργά χθες βράδυ δεν υπήρχε κάποια απόφαση για το μέλλον του Μοράις, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν σήμερα εξελίξεις. Το τάιμινγκ δεν είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς την Τρίτη υπάρχει ο πρώτος αγώνας των «16» του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και την επόμενη Κυριακή το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Συν τοις άλλοις, η «Ένωση» μόλις τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να ψάχνεται στην αγορά των προπονητών, ενώ δεν υπάρχει καν κάποιος για να προαχθεί από την Κ20 στην πρώτη ομάδα (ο Νίκος Παναγιωτάρας προήχθη ως υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση του Στέλιου Μανωλά).

Την ίδια ώρα, ο κόσμος της ΑΕΚ «βράζει» και για πρώτη φορά επιρρίπτει τόσες πολλές ευθύνες στον Δημήτρη Μελισσανίδη, που είναι περισσότερο σαφές από ποτέ πως καλείται να δράσει για να αντιστρέψει το κλίμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x