Stoiximan Super League

Ώρα για τη νέα ΑΕΚ!

Την πρώτη γεύση από την ΑΕΚ της φετινής σεζόν θα πάρουν σήμερα οι φίλοι της. Με το βλέμμα στραμμένο στα νέα αποκτήματα, η «Ένωση» θα κάνει αποκαλυπτήρια στο δύσκολο τεστ με την Καρπάτι.

Ανεπίσημο ποδαρικό σε μια σεζόν που περιμένει πώς και πώς ο κόσμος της κάνει σήμερα η ΑΕΚ.

Έχοντας εντάξει όλα τα μεταγραφικά της αποκτήματα στην προετοιμασία και λειτουργώντας στο υψηλότερο επίπεδο προγραμματισμού μετά την επιστροφή της, η «Ένωση» θα δώσει την πρώτη γεύση της δουλειάς που γίνεται από τον Μανόλο Χιμένεθ στο Κίελτσε.

Με αντίπαλο λοιπόν την ουκρανική Καρπάτι Λβιβ (που σημειωτέον αρχίζει σε 10 μέρες το πρωτάθλημα και κάνει πρόβα τζενεράλε) και το βλέμμα στραμμένο στους καινούργιους, οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν το παρθενικό φιλικό παιχνίδι για φέτος στην Πολωνία (18:00, NovaSports 5, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Εκεί όπου θα κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο οι Λόπες, Λιβάγια, Τρίστασον, Γιακουμάκης και Κλωναρίδης, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Τσόσιτς, ενώ ο Τσιντώτας θα χρησιμοποιηθεί είτε σήμερα, είτε στο αυριανό φιλικό με την Κορόνα. Άλλωστε, είναι δεδομένη η πρόθεση του Χιμένεθ να παρατάξει δυο διαφορετικές ενδεκάδες στα δυο σερί παιχνίδια.

Πάντως ο Ανδαλουσιανός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τον σχηματισμό που θα παρατάξει, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα ή αύριο ο Πατίτο (μετά τις ενοχλήσεις που επικαλέστηκε και έμεινε εκτός προπόνησης την Παρασκευή).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x