Euro 2024

Ώρα Μουντιάλ για την Εθνική

Στις 15:00 κληρώνει στη Ζυρίχη για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ και η Ελλάδα θα μάθει το τελευταίο εμπόδιο που τη χωρίζει από τα τελική της Ρωσίας. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι και η διαδικασία.

Η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπά σήμερα το μεσημέρι στη Ζυρίχη. Εκεί στις 15:00 πραγματοποιείται η κλήρωση για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο από την ευρωπαϊκή ζώνη και η Εθνική θα μάθει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες για να βρεθεί στα τελικά της Ρωσίας.

Οι οκτώ καλύτερες δεύτερες ομάδες των προκριματικών στη ζώνη της UEFA χωρίστηκαν σε ισχυρές και αδύνατες βάσει της κατάταξής τους στη FIFA. Η Ελλάδα είναι στο δεύτερο γκρουπ, μαζί με Βόρεια Ιρλανδία, Σουηδία και Ιρλανδία, και θα τεθεί αντιμέτωπη με μία από τις δυνατές Ιταλία, Κροατία, Ελβετία και Δανία.

Επί της διαδικασίας, ένα μπαλάκι από τους ισχυρούς και ένα από τους αδυνάτους θα τοποθετούνται σε μία κληρωτίδα και η ομάδα που θα βγαίνει πρώτη από εκεί θα είναι γηπεδούχος σε κάθε ζεύγος. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 9-11 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς 12-14 του μήνα.

Η κλήρωση για τα τελικά του Μουντιάλ θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στο Κρεμλίνο. Οι αγώνες της διοργάνωσης θα διεξαχθούν από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου. Ήδη είναι γνωστές οι 23 από τις 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στα τελικά και πρόκειται για τις Ρωσία, Βραζιλία, Ιράν, Ιαπωνία, Μεξικό, Βέλγιο, Νότιο Κορέα, Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Νιγηρία, Κόστα Ρίκα, Πολωνία, Αίγυπτο, Ισλανδία, Σερβία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή, Κολομβία και Παναμά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x