Champions League

Ώρα να ακουστεί ξανά... η μελωδία της ευτυχίας!

Το σεντόνι με τα αστέρια βγαίνει και πάλι στη σέντρα, η σύνθεση του Μπρίτεν είναι έτοιμη να ακουστεί δυνατά και όλοι της γης οι τρελαμένοι, αράζουν στον καναπέ για την πιο λαμπρή μυσταγωγία!

Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από την τελευταία φορά που όλοι οι μαγεμένοι, έζησαν την πανίερη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική μυσταγωγία.

Το σεντόνι με τα αστέρια, μπήκε για λίγο στο σεντούκι του, τα βιολιά που παίζουν δυνατά τη σύνθεση του Τόνι Μπρίτεν, τον απόλυτο ποδοσφαιρικό ύμνο σίγησαν για λίγο -εντάξει με μικρή εξαίρεση τα προκριματικά- αλλά πλέον το... απόλυτο ποδοσφαιρικό γεγονός, είναι έτοιμο να ξεκινήσει ξανά! Λάβετε λοιπόν θέσεις γιατί με δόξα και τιμή, ξεκινάει το Champions League.

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στο «Καμπ Νου», με τη Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Γιουβέντους, σε ένα ζευγάρι που έχει ανοικτούς λογαριασμούς τα τελευταία χρόνια.

Τα δύο φαβορί για την πρόκριση στον όμιλο του Ολυμπιακού, ζουν ένα deja vu τόσο των δύο περσινών αναμετρήσεων στα προημιτελικά, στα οποία η «Βέκια Σινιόρα» πήρε την πρόκριση, καθώς και τον προ διετίας τελικό του Βερολίνου. Σίγουρα, η Γιούβε πάντα θα θυμάται τη συγκεκριμένη χαμένη ευκαιρία της και θα προσπαθεί να πάρει εκδίκηση με κάθε τρόπο. Οι δύο ομάδες είναι μπαρουτοκαπνισμένες στα πρωταθλήματα τους και σίγουρα, έχουμε πολλά να δούμε στη μάχη της παρέας του Λιονέλ Μέσι με εκείνη του Πάολο Ντιμπάλα.

Σημαντικές στο σημερινό καλεντάρι, είναι και οι δύο επιστροφές. Η πρωταθλήτριας Αγγλίας, Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, αλλά και η κάτοχος του Europa League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιστρέφουν για ένα ταξίδι στ’ αστέρια και θέλουν ένα όμορφο και ιδανικό ποδαρικό. Η Τσέλσι υποδέχεται στο Λονδίνο την Καραμπάκ, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν την πάντα αξιόμαχη στους ομίλους Βασιλεία.
Σίγουρα, για εκατομμύρια λόγους, ξεχωρίζει και το ματς της Σέλτικ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι, επένδυσαν πολλά εκατομμύρια ευρώ για να εξαργυρώσουν μια... αστεράτη παρουσία στην Ευρώπη και απόψε το βράδυ καλούνται να δείξουν το πρώτο δείγμα. Το δίδυμο Νεϊμάρ – Εμπαπέ θα συστηθεί στην Γηραιά Ήπειρο και θα ψάξει μια εκκωφαντική πρώτη παρουσία. Μένει να δούμε πόσο μπορεί να αντέξει η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς

Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Cosmote Sport 2)

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους (Cosmote Sport 3)

Μπάγερν Μονάχου – Άντερλεχτ (Cosmote Sport 7)

Μπενφίκα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σέλτικ – Παρί Σεν Ζερμέν (Cosmote Sport 5)

Τσέλσι – Καραμπάκ (Cosmote Sport 8)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βασιλεία (Cosmote Sport 6)

Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης (Cosmote Sport 4)

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x