Stoiximan Super League

Ώρα Στάικου, ευκαιρία σε Μολίνς

Την ευκαιρία να δει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής θα έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο φιλικό με την Παναχαϊκή. Παίζει ο Στάικος, τεστάρει και Μολίνς.

Την Παναχαϊκή αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα (7.00 μ.μ.) σε φιλικό ματς, με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω εθνικών ομάδων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλει να δώσει ευκαιρία σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και να τσεκάρει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για αυτό το λόγο, ο Έλληνας τεχνικός έχει πάρει όλους τους παίκτες που δεν απουσιάζουν, στην αποστολή για το ματς στην Πάτρα.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Πασχάλης Στάικος μετά από καιρό, αφού ο παίκτης ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του που τον ταλαιπωρούσε. Σιγά-σιγά ο παίκτης θα μπει στην ομάδα και αν όλα πάνε καλά και κάνει το καλοκαίρι προετοιμασία, τότε θα υπολογίζεται κανονικά από τον Οζουνίδη.

Την δική του ευκαιρία θα πάρει και ο Μολίνς, που μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει. Ο Σουηδός επιθετικός είναι καλά από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και να σκοράρει, με το σημερινό ματς να είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει στον Ουζουνίδη, ότι μπορεί να βοηθήσει.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να δούμε και τον Βέμερ, ο οποίος είναι στην αποστολή. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται, αλλά θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να ενεργοποιηθεί και να μπορέσει να βρει ομάδα ευκολότερα το καλοκαίρι.

Στο περιθώριο του φιλικού στην Πάτρα, θα τιμηθεί από την Παναχαϊκή, για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x