Stoiximan Super League

Ώρα τελικού και... Αρουαμπαρένα

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Όλα του «όπλα» έχει στη διάθεσή του ο Στέλιος Μανωλάς. Εν αναμονή των εξελίξεων για Αρουαμπαρένα.

Δύο θέματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στην επικαιρότητα της ΑΕΚ, με το ένα εξ αυτών να προέχει. Η Ένωση γκαζώνει για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (07/05, 21:00) και θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Η προετοιμασία έχει μπει στην τελική της ευθεία, καθώς από τη Δευτέρα έχουν επιστρέψει στη δράση οι «κιτρινόμαυροι», ύστερα από την ανάσα που πήραν ανήμερα του Πάσχα, γεμίζοντας λίγο τις μπαταρίες του.

Ο Στέλιος Μανωλάς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους του τους παίκτες στη διάθεσή του και αυτό σημαίνει παράλληλα, ότι είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος με ασφάλεια την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Λογικά ο Μπαρόχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, διότι αυτόν έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα και δύσκολα θα κάνει αλλαγή τερματοφύλακα σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος αναμένεται να είναι οι στόπερ της ΑΕΚ, Ντίντακ και Γκάλο αριστερά και δεξιά στα άκρα της άμυνας. Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή και ο Αραβίδης μοιάζει ο μόνος σίγουρος στην επίθεση, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα παίξει στην κορυφή. Ο Τζεμπούρ με το γκολ που πέτυχε στο Περιστέρι και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, έχει ανεβάσει τις μετοχές του, δείχνοντας να είναι και σε καλό φεγγάρι. Ωστόσο, θα πρέπει να «πετάξει» εκτός ενδεκάδας κάποιον εκ των Μπαρμπόσα, Βάργκας.

Το δεύτερο θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι το θέμα του προπονητή, καθώς βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ροδόλφο Αρουαμπαρένα και τον Μοντανιέ. Με τον Αργεντινό αναμενόταν να υπάρξει επαφή τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, στην πατρίδα τους. Με τον Γάλλο έχει μιλήσει πρόσφατα η Ένωση και πιθανολογείται ότι θα γίνει νέα συζήτηση άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x