Stoiximan Super League

Χάβος: «Είχαμε πολύ καλή εικόνα»

Ικανοποιημένος κυρίως από τα πρώτα 65 λεπτά του φιλικού με την Καμπούρ όπου ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 3-1 δήλωσε πως είναι ο Μάκης Χάβος.

Νικηφόρο ήταν το φιλικό τεστ του Αστέρας Τρίπολης με αντίπαλο την Καμπούρ στην Ολλανδία.

Οι Αρκάδες νίκησαν 3-1 και ο τεχνικός του συλλόγου, Μάκης Χάβος τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος, ιδιαίτερα για την εικόνα που είχε η ομάδα την πρώτη ώρα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δώσαμε το δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία και δώσαμε περισσότερο χρόνο στα παιδιά. Σε αγωνιστικό και τακτικό επίπεδο, είχαμε πολύ καλή εικόνα. Αρκετά κομμάτια που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνουν στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα 65 λεπτά παιχνιδιού.

Το πλάνο μας είναι να έρθει ένας φορ. Ο Ιωαννίδης ανταπεξέρχεται, είναι νέος, έχει καλή τεχνική, καλά τελειώματα, μπορεί να αγωνιστεί κι εκτός περιοχής και με πλάτη. Χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά από τον ίδιο.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη διαμονή και τον τρόπο δουλειάς των ποδοσφαιριστών. Έχουμε πολλά οφέλη και υπάρχει ακόμη ένα φιλικό μία ημέρα πριν φύγουμε. Δείχνουμε καλά στοιχεία, όταν η αντίπαλος, που είναι ολλανδική ομάδα, κάνει το πρώτο σουτ στο 32', είσαι ευχαριστημένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x