Stoiximan Super League

Χάβος: «Κοιτάξαμε πρώτα την άμυνά μας»

Στην ανάγκη που υπήρχε στον Παναιτωλικό για τους βαθμούς, γεγονός που τον έκανε να επικεντρωθεί στην άμυνα στάθηκε ο Μάκης Χάβος, μετά το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανάγκη για βαθμούς υποχρέωσε τον Παναιτωλικό να επικεντρωθεί στην άμυνα και να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την επίθεση, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μέχρι τώρα σε όποιο γήπεδο και με όποιον αντίπαλο κι αν παίζαμε, προσπαθούσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς παρότι παίζαμε σε πολλά παιχνίδια καλή μπάλα, δεν είχαμε τους βαθμούς που θα έπρεπε.

Ξέροντας πως ο Αστέρας είναι πολύ καλός στην έδρα του, αλλάξαμε τη στρατηγική μας και κοιτάξαμε πρώτα το αμυντικό κομμάτι.

Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε με το 4-4-2 να κλείσουμε τους χώρους, το κάναμε, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο τρανζίσιον.

Από το 30’ και μετά βρήκαμε καλύτερη ισορροπία αλλάζοντας το σύστημα, χωρίς πάντως να κάνουμε ευκαιρίες. Κρατάω την προσπάθεια των παιδιών, γιατί μείναμε και με δέκα παίκτες. Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε. Καλή συνέχεια στον Αστέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x