Γ' Εθνική

Χάβος τέλος, υποψήφιος ο Σεροπιάν

Οριστικό «ναυάγιο» σημειώθηκε στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Μάκη Χάβο στην προοπτική συνεργασίας τους και ήδη οι Κρητικοί στρέφονται στη λύση του Μουράτ Σεροπιάν.

Μετά από πολυήμερες συζητήσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Μάκη Χάβο και την παρά πολύ υψηλή πρόταση των Κρητικών για τα δεδομένα της Γ΄ εθνικής, ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού απέρριψε την προσφορά του «Όμιλου» και μάλιστα εξέδωσε και μια γραπτή δήλωση για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Θεωρώ άκρως τιμητικό προς το πρόσωπο μου, την πρόταση του ΟΦΗ για να αρχίσει με εμένα ως προπονητή το νέο αγωνιστικό του ξεκίνημα, ώστε το συντομότερο δυνατό να βρεθεί εκεί που ανήκει.

Εκεί που τον έμαθε όλη η Ελλάδα και χάρισε περηφάνια στους χιλιάδες φίλους του σε κάθε γωνιά της Κρήτης.

Η παρουσία μου την περασμένη Τετάρτη στο Ηράκλειο, ήταν πράξη σεβασμού απέναντι στην ομάδα και τους ανθρώπους που έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο να την επαναφέρουν στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση ήταν εφάμιλλη ομάδας Σούπερ Λίγκας, δυστυχώς την δεδομένη χρονική στιγμή, οι συγκυρίες δεν το επιτρέπουν έτσι ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν.

Εύχομαι στον ΟΦΗ κάθε επιτυχία στις νέες του προκλήσεις και τα επόμενα χρόνια οι φίλοι του να ξαναζήσουν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν».

Οι Κρητικοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, αφού ήδη έχει περάσει αρκετός χρόνος, με τις πρώτες πληροφορίες από την Κρήτη να κάνουν λόγο ότι πρώτος στόχος για την κάλυψη της θέσης είναι ο Μουράτ Σεροπιάν που έχει περάσει και από τον πάγκο του ΑΟ Χανιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x