Πορτογαλία

Χαλαρά η Σπόρτινγκ πριν τον Ολυμπιακό

Χωρίς να «φορτσάρει», ενόψει Ολυμπιακού, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-0 τη Φαμαλικάο της δεύτερης κατηγορίας και προκρίθηκε στον πέμπτο γύρο του πορτογαλικού Κυπέλλου.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-0 τη Φαμαλικάο της δεύτερης κατηγορίας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας και προκρίθηκε στον πέμπτο, ενόψει του ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ που αναμένεται να κρίνει την τρίτη θέση του τέταρτου ομίλου και τη συνέχεια στο Europa League.

Ήτοι, τα «λιοντάρια» πάνε με καλή ψυχολογία για το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδος και πιο ξεκούραστα από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ζόρζε Ζέσους παρέταξε μια ομάδα με βασικούς και αναπληρωματικούς και έκανε τις απαραίτητες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να έρθει τελικά η πρόκριση με τα γκολ των Κόατες στο 65’ και Ντοστ στο 81’. Το μόνο μελανό σημείο ο τραυματισμός του Τζόναθαν Σίλβα, που αποχώρησε στο 12' και υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Ριατόφσκι, Κόατες, Φιγκεϊρέδο, Κοεντράο, Τζόναθαν Σίλβα (12΄ Ζέλσον Μάρτινς), Μπατάλια, Πέτροβιτς (60’ Μπρούνο Φερνάντες), Μπρούνο Σέζαρ (86’ Ματέους Ολιβέιρα), Ποντένσε, Ντοστ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x