Champions League

Χαλαρά η ΤΣΣΚΑ, έμεινε στο «κόλπο» της πρόκρισης

Χωρίς να δυσκολευτεί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε στη ρωσική πρωτεύουσα 2-0 την Μπενφίκα και εξακολουθεί να ελπίζει για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων.

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε 2-0 την αποκλεισμένη Μπενφίκα στη Μόσχα για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και παρέμεινε στο «κόλπο» της πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, περιμένοντας και το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βασιλεία.

Οι Ρώσοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και «καθάρισαν» με το γκολ του Σένικοφ και το αυτογκόλ του Ζαρντέλ.

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 4’ με τον Βιτίνιο και πίεσαν την εστία του Σβίλαρ. Έτσι, στο 13’, μετά από φάση διαρκείας, ο Νάτχο έδωσε κάθετη μπαλιά στον Σενίκοφ, που από θέση οφσάιντ, πλάσαρε εύστοχα ψηλά τον εξελθόντα Σβίλαρ και έκανε το 1-0. Η αντίδραση της Μπενφίκα έφερε την κλασική ευκαιρία του Ζόνας στο 16’. Οι Πορτογάλοι φάνηκε να πατούν καλύτερα στο γήπεδο, όμως οι Ρώσοι ξαναπήραν την πρωτοβουλία, πίεσαν την εστία των «αετών» και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 26’, όμως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι ιδιαίτερο στη συνέχεια εκατέρωθεν.

Στην έναρξη της επανάληψης, οι δευτεραθλητές Ρωσίας άρχισαν να πιέζουν την εστία των Λουζιτανών, κάτι που έδινε την ευκαιρία στους «αετούς» σε ξαφνικές αντεπιθέσεις χωρίς να καταφέρνουν να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Ακινφέεφ. Έτσι, στο 56’ ο Σενίκοφ έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Βιτίνιο, που ξέφυγε με προσποίηση, πλάσαρε τον Σβίλαρ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Ζαρντέλ και με αυτογκόλ έγινε το 2-0. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, όμως οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν με μικροευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Μπενφίκα και έφευγαν σε αντεπιθέσεις, χωρίς να δημιουργούνται σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το ματς ολοκληρώθηκε χαλαρά στο 2-0.


Η βαθμολογία:
1.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9
3. Βασιλεία 6
4.Μπενφίκα 0


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x