Euro 2016

Χαλαρά και με… Ράσφορντ η Αγγλία την Αυστραλία

Με τον Μάρκους Ράσφορντ να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με το γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του, η Αγγλία επικράτησε της Αυστραλίας (2-1) στο «Γουέμπλεϊ».

Ακόμα μία νίκη στα φιλικά προετοιμασίας εν όψει του Euro πέτυχε η Αγγλία, καθώς μετά την Τουρκία, επικράτησε με το ίδιο σκορ και της Αυστραλίας (2-1) στο «Γουέμπλεϊ».

Όλο το ενδιαφέρον στράφηκε μοιραία στον Μάρκους Ράσφορντ που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ σε αυτή την πρώτη του εμφάνιση με την Αγγλία ενώ το 2-0 έκανε στο β’ μέρος ο Γουέιν Ρούνεϊ (που πέρασε ως αλλαγή) με πολύ δυνατό σουτ, έπειτα από την ασίστ του Στέρλινγκ.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τον Έρικ Ντάιερ που στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σε κόρνερ, την έστειλε στα δίχτυα του Φόρστερ.



Στα άλλα φιλικά της ημέρας που είχαν «άρωμα» Euro, η Κροατία επικράτησε της Γεωργίας (3-1), η Τσεχία επιβλήθηκε πολύ άνετα της Μάλτας (6-0), ενώ η Ιρλανδία έμεινε στο 1-1 με την Ολλανδία που βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης.

Τέλος, η Β. Ιρλανδία νίκησε 3-0 της Λευκορωσίας με την οποία αγωνίστηκε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Τσεχία-Μάλτα 6-0



Ιρλανδία-Ολλανδία 1-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x