Αγγλία

Χάλασαν με «ντου» τη φιέστα οι οπαδοί της Μίλγουολ - Άγριο κράξιμο από παίκτες και προπονητή (video)

Να που, ενίοτε, συμβαίνουν και στην Αγγλία. Τα… καλόπαιδα της Μίλγουολ μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ», χάλασαν τη φιέστα της ομάδας τους και εξόργισαν προπονητή και παίκτες!

Ουδείς εκπλήσσεται, αφού πρόκειται για τα πιο… καλόπαιδα της Αγγλίας, αλλά αυτήν τη φορά το παράκαναν, εξοργίζοντας ακόμη και τους δικούς τους!

Οι οπαδοί της Μίλγουολ έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ», προκειμένου να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην Championship, με αποτέλεσμα να χαλάσουν τη φιέστα της λονδρέζικης ομάδας και να «αναγκάσουν» ακόμη και τον «χρυσό» σκόρερ του τελικού με την Μπράντφορντ, Στιβ Μόρισον, να δηλώσει: ««Μου κατέστρεψαν αυτήν τη στιγμή»!

Υπάρχει ένα βίντεο, μάλιστα, που δείχνει τον τεχνικό της Μίλγουολ, Νιλ Χάρις, να βρίζει οπαδούς της ομάδας του, προσπαθώντας να τους πείσει να βγουν έξω από το γήπεδο, ενώ σε ένα άλλο φαίνεται… ανενόχλητη λεκτική επίθεση στους παίκτες της Μπράντφορντ από κάποιους φίλους των «λιονταριών», που… σουλατσάρουν σε κοτζάμ «Γουέμπλεϊ»!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, τελικά…







Neil Harris and Steve Morison shouting at... από jaredpeele

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x