Euro 2016

Χάλγκριμσον στον ΣΠΟΡ FM: «Ντροπιασμένοι από το α’ ημίχρονο, περήφανοι γι’ αυτά που πετύχαμε»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Ισλανδία το τελευταίο της παιχνίδι στο Euro, όπως δήλωσε ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον στον ΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τη βαριά ήττα από τη Γαλλία στα προημιτελικά.

Ντροπιασμένοι για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στη συντριβή από τη Γαλλία, αλλά σίγουρα υπερήφανοι για την πορεία της Ισλανδίας στο Euro, νιώθουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, όπως δήλωσε εκ των προπονητών της Χέιμιρ Χάλγκριμσον στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο:

Για το τέλος της Ισλανδίας στο Euro: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη βαριά ήττα. Αισθανόμαστε ντροπιασμένοι για τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, που έκρινε το ματς. Γενικά, από αύριο θα είναι μία άλλη μέρα και όταν θα ανακαλούμε αυτά που ζήσαμε εδώ, θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε, καθώς ως πρωτάρηδες στη διοργάνωση καταφέραμε τόσα πολλά».

Για το τι έφταιξε και η Ισλανδία γνώρισε τη βαριά ήττα: «Προφανώς είχε να κάνει με τη ποιότητα της Γαλλίας, αλλά και με το δικό μας μυαλό. Μπορεί κάποιοι παίκτες να ήταν ικανοποιημένοι που έφτασαν μέχρι εδώ και να μην είχαν περαιτέρω φιλοδοξία. Δεν μπορώ να πω άλλα, αλλά να σκεφτώ κάποια συγκεκριμένα πράγματα».

Για τη διαφορά ανάμεσα στη Γαλλία και την Αγγλία: «Η Γαλλία έχει άλλα τρεξίματα και βγάζει την μπάλα στην πλάτη της άμυνας. Έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Με την Αγγλία ίσως να είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο, επειδή βλέπουμε πολύ αγγλικό ποδόσφαιρο στην Ισλανδία».

Για το γεγονός πως είχε την ίδια ενδεκάδα για πέντε σερί ματς: «Αφού λειτουργούσε και δούλευε σωστά, δεν βλέπαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάτι. Πηγαίναμε καλά και δεν χρειαζόμασταν κάτι διαφορετικό».

Για το ποια θα το πάρει από τις τέσσερις ομάδες που έμειναν: «Με τη σημερινή της εικόνα, είναι σίγουρα η Γαλλία στα φαβορί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε ένα παιχνίδι».

Για το αν θα σταματήσει ο Γκούντγιονσεν: «Δεν έχω συζητήσει κάτι μαζί του και έτσι δεν ξέρω αν θα συνεχίσει. Είναι κάτι δικό του που θα πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x