Stoiximan Super League

Χαλκιάς: «Πολύ βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ»

Πολύ ανώτερο συγκριτικά με την περυσινή σεζόν χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Χαλκιάς και τόνισε ότι πρέπει να κάνει σταθερά βήματα προς τα εμπρός, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ο Κώστας Χαλκιάς μίλησε για τη μεγάλη απόφαση που πήρε να επιστρέψει στην ενεργό δράση ύστερα από τέσσερα χρόνιας αποχής, καθώς ανακοινώθηκε από την Παναχαϊκή την περασμένη Κυριακή. Επίσης, σχολίασε, μέσω του «Metropolis», την έως τώρα παρουσία της πρώην του ομάδας, του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την επιστροφή του στην ενεργό δράση: «Όλο αυτό το διάστημα προέκυψαν κάποιες περιπτώσεις, όμως, υπήρχαν πράγματα που δεν με κάλυπταν. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μια ομάδα Πατρινών επιχειρηματιών που θέλουν να βοηθήσουν και την Παναχαϊκή και το ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή αν και εκπροσωπεί μια μεγάλη πόλη, έχει μείνει πίσω τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν έχουν ως στόχο όχι απλά και μόνο το τώρα, αλλά κυρίως το αύριο.

Για να δημιουργήσεις, όμως, χρειάζεται προγραμματισμός. Οι άνθρωποι έχουν όραμα, υπάρχει σοβαρότητα και το απέδειξαν αυτό σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο και ειδικά το ευρωπαϊκό, όπως ο Κώστας Κατσουράνης. Είχα επαφή με τον Κώστα, είπε το σκεπτικό του, το τι θέλει να κάνει και αυτός και οι άνθρωποι που ανέλαβαν και θέλω να βοηθήσω το εγχείρημα αυτό».

-την πολυετή αποχή του: «Από το Δεκέμβρη του 2012 έχω να αγωνιστώ. Σίγουρα είναι αρκετός χρόνος, όμως, είχα επαφή με το ποδόσφαιρο όσο μπορούσα. Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, άλλωστε, δύσκολα μπορούμε να… σκοτώσουμε τον ποδοσφαιριστή μέσα μας. Είμαι πολύ καλύτερα από ότι πίστευα ότι θα είμαι. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ήρθα αποκλειστικά για να παίξω ποδόσφαιρο. Ήρθα για να βοηθήσω στο αγωνιστικό όσο μπορώ φέτος και από και πέρα ανάλογα με την προοπτική και το σκεπτικό των ανθρώπων της Παναχαϊκής».

-τον ΠΑΟΚ: «Άξιζε να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Άγιαξ. Ήταν και στα δύο παιχνίδια πολύ καλός και ειδικά μέσα στην Τούμπα. Δικαιούταν την πρόκριση, όμως, όπως όλοι ξέρουμε, στο ποδόσφαιρο μπορεί να χάσεις παιχνίδια που είσαι καλύτερος και το αντίθετο. Βλέπω ότι είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι και κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι. Όσον αφορά το Europa League, αν και πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι, κατά 99% έχει εξασφαλίσει την πρόκριση κάτι που είναι πολύ θετικό στοιχείο για την ομάδα».

-την ψήφο εμπιστοσύνης σε Γλύκο: «Αυτό αφορά τον προπονητή. Δεν νομίζω ότι εγώ μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Ο ίδιος ξέρει καλά ποιος να μείνει και ποιος πρέπει να φύγει. Αυτός μέσα από τις προπονήσεις γνωρίζει και αποφασίζει. Ο Γλύκος έχει παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα τρία επίσημα παιχνίδια και πιστεύω ότι είναι θετικό για τον ίδιο που μετά από καιρό κλήθηκε στην Εθνική. Αξίζει ο Γλύκος τη στήριξη του Ίβιτς και είναι και δίκαιο βάσει της εικόνας που βλέπουμε».

-τις επικείμενες αποχωρήσεις Βελλίδη, Χατζηισαΐα: «Σε τέτοιου είδους απορίες δίνουν απαντήσεις οι αρμόδιοι. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Δεν γνωρίζω από μακριά για να πω την άποψή μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν».

-το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ πάντα έκανε πρωταθλητισμό. Οι στόχοι του είναι πάντα υψηλοί, ωστόσο, πρέπει να επιτυγχάνονται με σταθερά βήματα. Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Πρέπει να τίθενται συγκεκριμένοι στόχοι. Το θετικό είναι πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και για μένα είναι καλύτερο να υπάρχει ανταγωνισμός όσον αφορά την πρώτη θέση και αυτό να κρατάει μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x