Stoiximan Super League

Χαμόγελα Λεμονή για… Εθνική

Ικανοποιημένος από την εικόνα των «ερυθρόλευκων» διεθνών στη χθεσινή νίκη της Εθνικής επί του Γιβραλτάρ ήταν ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από κοντά.

Στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ βρέθηκε χθες ο Τάκης Λεμονής.

Ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή του Ολυμπιακού να δει από κοντά δύο από τους παίκτες του, τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τον Κώστα Φορτούνη, που ξεκίνησαν και έπαιξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνισή των δύο διεθνών, αφού ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.

Ο Ταχτσίδης φαίνεται πως άφησε πίσω για τα καλά τον τραυματισμό του και μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή, ενώ για τον Φορτούνη οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον κ. Λεμονή να τον υπολογίζει ξανά μετά το «μήνυμα» που του έστειλε με τον αποκλεισμό του από την αποστολή της ομάδας στον πρόσφατο αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x