Stoiximan Super League

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για Κονέ και Τσιγκρίνσκι

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την αγωνιστική κατάσταση των Κονέ και Τσιγκρίνσκι, που έδειξαν στο φιλικό με την Τσουκαρίτσκι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα.

Μπορεί η ΑΕΚ να γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη σερβική Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του έχουν δύο πολύ καλούς λόγους να χαμογελούν. Και δεν είναι άλλοι από τους Παναγιώτη Κονέ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Αμφότεροι έδειξαν σε άριστη κατάσταση και πως έπεισαν τον προπονητή τους πως πρέπει να τους υπολογίζει κανονικά από το αμέσως επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Ο μεν Κονέ στην πρώτη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα αγωνίστηκε αρχικά ως επιτελικός μέσος στο 4-2-3-1 και εν συνεχεία ως εσωτερικό χαφ στο 4-3-3 δείχνοντας σε πολύ καλό ρυθμό δεδομένης και της απραξίας του. Έπαιξε για 70 λεπτά και η ποιότητά του ξεχώριζε δείχνοντας πως με σύμμαχο και το χρόνο θα έχει ουσιαστική προσφορά στην «Ένωση». Ο δε Τσιγκρίνσκι έβγαλε όλο το 90λεπτο χωρίς πρόβλημα έχοντας άριστη φυσική κατάσταση (άλλωστε ο νάρθηκας στο χέρι δεν τον εμπόδιζε να προπονείται, απλώς απέφευγε τις επαφές) και θέτει υποψηφιότητα να μπει άμεσα στην ενδεκάδα.

Με εξαίρεση τον Πέτρο Μάνταλο και την επικείμενη τιμωρία του Σέρχιο Αραούχο (πιθανότατα τρεις αγωνιστικές) για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Χιμένεθ θα έχει στο εξής γεμάτο οπλοστάσιο. Άλλωστε από τη Δευτέρα, μετά το τριήμερο ρεπό που έχει δοθεί στους παίκτες, θα μπει σε φουλ ρυθμούς και ο Ούρος Τσόσιτς που χθες προφυλάχθηκε από το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x