Stoiximan Super League

Χαμόγελα στην «πρώτη» της Κέρκυρας

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με ιδιαίτερο κέφι από τους παρευρισκόμενους στο ΕΑΚ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση της Κέρκυρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπό την καθοδήγηση του Σάκη Τσιώλη, τις νέες συστάσεις και τα καλωσορίσματα, ακολούθησε η πρώτη ομιλία στους ποδοσφαιριστές. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη συνεργασία, διατυπώνοντας τη σιγουριά του πως η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους φετινούς στόχους της.

Το «παρών» στην «πρώτη» έδωσε και ο Σάσα Καϊκούτ, καθώς και τρεις παίκτες απ’ την ομάδα Νέων (Λευτέρης Πισσιάνης, Αλέξανδρος Γρηγοράκης, Άντονι Ίσσαρης), πλην των εκπαιδευόμενων, Γρηγόρη Χανδρινού και Γιώργου Γαρδικιώτη.

Αντίθετα, απουσίασαν οι Κυριάκος Ανδρεόπουλος, Ζορντάο Ντιόγκο για προσωπικούς λόγους και οι στρατευμένοι Νίκος Κρητικός, Αλέξανδρος Κόντος και Τέλης Καραγιαννίδης.

Οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην πρεμιέρα ήταν οι: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Σαμπανίδης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Παρασκευαϊδης, Μεντής, Γκόμες, Βλάχος, Σιόντης, Μανωλάς, Καρντόζο, Ζορμπάς, Μαρκόφσκι, Μακρίδης, Γεωργακόπουλος.

Παρόντες ήταν και αντιπρόσωποι της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιώργο Ζαρκάδα, στελέχη, συνεργάτες και αρκετοί φίλαθλοι.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας αναλώθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, με τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη στις 19.00 στα Γαζάτικα.

Τέλος, την ίδια μέρα η ΠΑΕ ευχαρίστησε όσους έληξαν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα, δηλαδή τους Χαβίτο, Ζουμπουλάκη, Γκαζαριάν, Φάμπιο και Ναγιάρ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Πλην των ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει ανακοινωθεί ήδη η λύση συνεργασίας, η ΠΑΕ Κέρκυρα θα ήθελε, με αφορμή την εκπνοή των συμβολαίων τους, να ευχαριστήσει θερμά τους Φραντσίσκο Χαβίτο, Άγγελο Ζουμπουλάκη, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, Φάμπιο (δανεικός από Ατρόμητο), καθώς και τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ, για την προσφορά τους στην ομάδα μας την περασμένη, επιτυχή αγωνιστική σεζόν και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x