Stoiximan Super League

Χαμογέλασε η Λάρισα στο ντεμπούτο του Μπραντάο με τον Λεβαδειακό

Φιλική νίκη για την ΑΕΛ με σκορ 1-0 στο φιλικό απέναντι στον Λεβαδειακό στο Καρπενήσι. Έπαιξε για ένα ημίχρονο ο Μπραντάο, ο οποίος έχασε και μεγάλη ευκαιρία για να βρει δίχτυα.

Φιλική νίκη για τη Λάρισα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 απέναντι στους Βοιωτούς χάρη στο γκολ του Αγκάνοβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Το ματς στο Καρπενήσι είχε αρκετά καλό ρυθμό στο πρώτο 45λεπτο, όπου οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Δίχτυα θα μπορούσε να βρει και ο Μπραντάο, ο οποίος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Βοιωτούς και στο 14’ έστειλε με κοντινή κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αγρόδημος, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης.

Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Άλα, Γκόλιας Κόντορ, Αναστασόπουλος, Αγκάνοβιτς (63? Aνδρεόπουλος), Ναζλίδης, Μασούρας, Καλύβας, Λαμπρόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Δασκαλάκης (46' Ναμάσκο), Μεντί (60' Χατζηλάμπρος), Αντιλέχου (60' Τόπι), Ζαραδούκας (60? Τριποτσέρης), Γιακουμάκης (63' Καψάσκης), Τσαμπούρης (63' Καραχάλιος), Καλτσάς (63' Ομπιόρα), Γιουσούφ (63' Τζαφάρ), Νιασέ (60' Μάγκας), Σένκα (46' Μπελγκαζουανί), Μπραντάο (46' Βασιλείου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x