Stoiximan Super League

Χαμός στη Βέροια: Άσκησαν βέτο για τον προπονητή οι παίκτες

Έκρυθμη η κατάσταση στη Βέροια. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι δυσαρεστημένοι μόνο με το οικονομικό θέμα, καθώς την Πέμπτη ζήτησαν να μην γίνει η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα.

Καζάνι που βράζει και έτοιμο να εκραγεί είναι η Βέροια. Η αποχή των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση της Τετάρτης δεν οφείλεται όπως φαίνεται μόνο στο οικονομικό θέμα (είναι αρκετούς μήνες μέσα).

Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη και ενώ δεν ικανοποιήθηκαν από τα χρήματα που τους δόθηκαν και βγήκε στην επιφάνεια ότι υπάρχει θέμα με τον Θωμά Γράφα, σύμφωνα με το «Goal». Οι πληροφορίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι συγκεχυμένες. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι απαίτησαν οι ποδοσφαιριστές να μην παρευρεθεί στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας και κάποιες άλλες ότι δεν έδωσε το «παρών». Δεν είναι σαφές το τι έχει συμβεί, αλλά η ουσία είναι ότι υπάρχει θέμα με τον προπονητή και το πρόβλημα είναι διπλό.

Όλα αυτά και ενώ ακολουθεί το ματς (26/11, 15:00) με τον ΠΑΣ το Σάββατο για την 12η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα της Ημαθίας να είναι στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς σε οκτώ ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x