Stoiximan Super League

Χαμός στη Λεωφόρο για Διαμαντίδη! (video)

Πέντε χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού γιόρτασαν τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Θύρας 13 στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού», όπου τιμήθηκε και αποθεώθηκε ο μεγάλος Διαμαντίδης! Τι είπε στον κόσμο.

Μεγάλες στιγμές στη Λεωφόρο!

Το κλίμα στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού ήταν πανηγυρικό για παραπάνω από τρεις ώρες, με τη Θύρα 13 να γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της και πέντε χιλιάδες φίλους του «τριφυλλιού» να δημιουργούν μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Όταν, δε, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ο μεγάλος Δημήτρης Διαμαντίδης για να τιμηθεί, έγινε χαμός, με τους οργανωμένους οπαδούς των «πράσινων» να τραγουδούν εν χορώ το όνομα του σπουδαίου αρχηγού, που αποσύρθηκε φέτος από την ενεργό δράση.

Ο «3D», μάλιστα, δεν τους άφησε ανικανοποίητους και ανεβαίνοντας στη σκηνή που έχει στηθεί, πήρε το μικρόφωνο και τους είπε: ««Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το βραβείο. Είναι ιδιαίτερη η τιμή που μου κάνετε για αυτά τα 12 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας. Σίγουρα, στηρίζατε την ομάδα και πριν έρθω εγώ. Όπως όλοι, έτσι και εγώ πιστεύω ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και αυτό είναι να στηρίζετε την ομάδα. Το γεγονός ότι μας στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια και ήσασταν δίπλα μας, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να νιώσει ένας αθλητής. Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα. Σας ευχαριστούμε για όλα».».







Στο γήπεδο, φυσικά, έδωσαν το «παρών» πολλοί αθλητές του Ερασιτέχνη, μεταξύ των οποίων η Πέννυ Ρόγκα και ο Σωτήρης Πανταλέων, που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x