Super League 2

Χαμός στον Βορρά, «καθαρίζουν» στον Νότο!

Συνωστισμός στην πρώτη θέση γίνεται στα play-out του Βορείου Ομίλου της Football League, καθώς ισοβαθμούν Ζάκυνθος, Καρδίτσα και Αγροτικός Αστέρας. «Ξεφεύγουν» Παναιγιάλειος και Ερμιονίδα στον Νότο.

Με τις έξι γηπεδούχους να επικρατούν, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των play-out της Football League. Χαμός στο Βόρειο Όμιλο, καθώς Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1 τον Τύρναβο) και Αγροτικός Αστέρας (1-0 τον Πιερικό) έφτασαν τους έξι βαθμούς και "έπιασαν" τη Ζάκυνθο (ηττήθηκε 1-0 από τον Αιγινιακό) στην πρώτη θέση, με την ομάδα της Πιερίας να είναι ένα βαθμό πίσω.

Στο Νότο, Παναιγιάλειος (3-1 την Καλλιθέα) και Ερμιονίδα (3-1 τον Αχαρναϊκό) έφτασαν τους 12 και 11 βαθμούς αντίστοιχα και δείχνουν να «καθαρίζουν» με την παραμονή σιγά-σιγά. Όλα για όλα ο Ηρακλής Ψαχνών, που επικράτησε 2-0 της Επισκοπής.

Την πρώτη θέση του Βορείου Ομίλου "άγγιξε" η Αναγέννηση Καρδίτσας που σημείωσε εντός έδρας νίκη κόντρα στον Τύρναβο. Ο Τζέκος στο 23’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Καραμανλή να ισοφαρίζει επτά λεπτά αργότερα. Ωστόσο, ο Τζέκος μίλησε ξανά και με γκολ του στο 58’, οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 2-1.

Την κορυφή "άγγιξε" και ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος «υπέταξε» τον Πιερικό στην έδρα του με 1-0, χάρη στο γκολ του Τσεμπερίδη στο 53’.

Τα… ρέστα του για την παραμονή έπαιξε ο Αιγινιακός, που χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαζιτζόγλου στο 44’, πήρε υπερπολύτιμο «τρίποντο» κόντρα στη Ζάκυνθο.

Τις πιθανότητές του για την παραμονή θέλει να εξαντλήσει ο Ηρακλής Ψαχνών στο Νότιο Όμιλο, αφού, χάρη στα γκολ των Ράντι και Ενρίκο στο 32’ και στο 90’ αντίστοιχα, επικράτησε 2-0 της Επισκοπής στην έδρα του και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του ομίλου.

"Ψυχωμένος" εμφανίστηκε ο Παναιγιάλειος κόντρα στην Καλλιθέα. Ο αθηναϊκός σύλλογος προηγήθηκε μόλις στο 16’ με το γκολ του Γιαννίτση, όμως η ομάδα του Αιγίου έκανε την "ανατροπή".

Αρχικά, ο Μπουρλάκης στο 57’ ισοφάρισε σε 1-1, με τον Φουρτάδο στο 77’, ύστερα από σέντρα του Σανδραβέλη, να φέρνει την "ανατροπή". Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90’ ο Όμο.

Δύσκολη νίκη και για την Ερμιονίδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Συμελίδη, όμως δέκα λεπτά αργότερα, ο Παπατόλιος έφερε το ματς στα ίσα.

Η ομάδα της Αργολίδας ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και με τον Κουτσοσπύρο να σκοράρει και τον Λεβέντη να σημειώνει αυτογκόλ, πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 3-1.


Νότιος όμιλος
Ηρακλής Ψαχνών-Επισκοπή 2-0
(32’ Ράντι, 90’ Ενρίκο)

Ερμιονίδα-Αχαρναϊκός 3-1
(4’ Συμελίδης, 65’ Κουτσοσπύρος, 89’ αυτ. Λεβέντης - 14’ Παπατόλιος)

Παναιγιάλειος-Καλλιθέα 3-1
(57’ Μπουρλάκης, 77’ Φουρτάδο, 90’ Όμο - 16’ Γιαννίτσης)

Η βαθμολογία:
1. Παναιγιάλειος 12
2. Ερμιονίδα 11
3. Αχαρναϊκός 7
4. Καλλιθέα 6
5. Ηρακλής Ψαχνών 3
6. Επισκοπή 0

Βόρειος όμιλος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Τύρναβος 2-1
(23’, 58’ Τζέκος - 30’ Καραμανλής)

Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός 1-0
(53’ Τσεμπερίδης)

Αιγινιακός-Ζάκυνθος 1-0
(44’ πεν. Γιαζιτζόγλου)

Η βαθμολογία:
1. Ζάκυνθος 6
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
3. Αγροτικός Αστέρας 6
4. Αιγινιακός 5
5. Πιερικός 1
6. Τύρναβος 1


Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x