Ιταλία

Χάμσικ: «Ποδοσφαιρική τραγωδία για την Ιταλία…»

Η Ιταλία δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μουντιάλ, με τον Μάρεκ Χάμσικ να ασκεί σκληρή κριτική στην «σκουάντρα ατζούρα».

Σκληρή κριτική στην Εθνική Ιταλίας για τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, άσκησε ο Μάρεκ Χάμσικ.

Ο μεσοεπιθετικός της Νάπολι κλήθηκε να σχολιάσει την μη συμμετοχή της «σκουάντρα ατζούρα» σε Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια και χαρακτήρισε το παραπάνω γεγονός ποδοσφαιρική τραγωδία. Παράλληλα, συνέστησε στους Ιταλούς να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να δουν τι πήγε λάθος.

«Λυπάμαι και για τη Σλοβακία και για την Ιταλία. Είδα το ματς της Ιταλίας και πραγματικά είναι κρίμα... Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι από τα κορυφαία στον κόσμο, αλλά η εθνική ομάδα πρέπει να βελτιωθεί πολύ. Η δομή είναι πολύ πίσω από άλλων χωρών, άσχετα από τα πολύ δυνατά ποδοσφαιρικά στοιχεία. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει.

Ακόμα και εμείς στη Σλοβακία φτιάχνουμε νέα γήπεδα, βελτιωνόμαστε σε διάφορα κομμάτια... Στην Ιταλία λείπουν ακόμα πολλά. Μετά από αυτή την... ποδοσφαιρική τραγωδία της χώρας, πρέπει το ιταλικό ποδόσφαιρο να κοιταχθεί στον καθρέφτη και να λύσει τα προβλήματα...»
, ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x