Ισπανία

Χανει Γιουβέντους και… Clasico ο Ραφίνια

Εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια, οπότε θα χάσει τους δύο αγώνες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους, αλλά και το "classico".

Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα, καθώς οι "μπλαουγκράνα" θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ραφίνια Αλκάνταρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να δει από τις κερκίδες τους δυο αγώνες της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους για τους "8" του Τσάμπιονς Λίγκ, άλλα και το Clasico με τη Ρεάλ.

Ο Ραφίνια βγήκε ως αλλαγή στο 16' στον αγώνα με τη Γρανάδα, λόγω προβλήματος στο γόνατο, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει πρόβλημα στο μηνίσκο του δεξιού ποδιού. Αυτό σημαίνει πως θα λείψει από τους αγώνες με τη Γιουβέντους για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου". Οι Καταλανοί, μέσω ανακοίνωσης, ανέφεραν πως ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διευκρινιστεί το πως θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του.

Η ισπανική "Diario Sport" αναφέρει πως ο Ραφίνια στοχεύει να επανέλθει στο καταλανικό ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου.

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x