Ισπανία

Χάνει και Μαρσέλο και Μπέιλ η Ρεάλ!

Προβλήματα τραυματισμών στη Ρεάλ Μαδρίτης με τους Μαρσέλο (πιο σοβαρό) και Μπέιλ να τίθενται νοκ-άουτ για το προσεχές διάστημα.

«Πονοκεφάλους» έβαλε στο κεφάλι του ο Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Μαρσέλο αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού κόντρα στη Γρανάδα και αναμένεται να λείψει περίπου τρεις εβδομάδες.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η βασίλισσα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ στα ματς με Μπιλμπάο (εντός), Ρόμα για το Champions League (εκτός), Μάλαγα (εντός) και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι με την Ατλέτικο στις 27 του μήνα.

Από ‘κει και πέρα, τραυματίας είναι και ο Γκάρεθ Μπέιλ, με την κατάστασή του να μην είναι τόσο σοβαρή. Όπως γράφεται σε ισπανικά ΜΜΕ, ο Ουαλός άσος δεν θα παίξει το προσεχές σαββατοκύριακο απέναντι στην Μπιλμπάο του Βαλβέρδε και θα «παλέψει» για να δώσει το «παρών» κόντρα στη Ρόμα, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x